Wednesday, January 13, 2010

tahniah d atas kehadiran cahaya mata.......






dalam kesibukan menghadapi persiapan menghadapi peperiksaan, baru2 nie sempat jugak berkunjung ke umah sahabat saya di Hayyu Asyir. namanya shamsul dari terengganu.kunjungan tersebut bagi menziarahi beliau n isteri kerana mendapat cahaya mata yang sulung..gembira mendengar khaba tersebut, saya dan beberapa rakan Badan Pengurus yang lain menuju je umah beliau...beliau mendapat babygurl, comel plak 2..tahniah di ucapkan..

x ketinggalan jugak kepada penasihat PMRAM, sedara Hairul Nizam yang baru sahaja (mengikut waktu blog ini ditulis) yang mendapat cahaya mata yang sulung. babygurl jugak. saya dan 2 rakan Badan pengurus yang lain sempat berjumpa beliau di hospital Tauiqiah..agak lama juga tunggu di situ, namun saya bersama seorang lagi, iaitu sedara Azrul terpaksa pulang dahulu kerana mahu mengulang kaji memandangkan exam x lama dah.huhu..x lama sebaik kami pulang, kami dikhabarkan dengan berita gembira dengan kelahiran cahaya mata yang dinantikan oleh pasangan bahagia, sedara hairul nizam dan isteri.. tahniah diucapkan...

bahkan, 2 orang lagi mahasiswa kita yang baru mendapat cahaya mata, pertama wan KL dan Mus Sarawak. ni sahaja yang masih belum smepat untuk dikunjungi..dalam hati kalo ada kesempatan dan xder halangan insyaallah akan melawat mereka jugak kelak...

tahniah, mabruk di atas kelahiran cahaya mata masing2..semoga ia bakal menjadi penyeri umah tangga kalian...

em, musim exam kali jugak dimeriahkan dengan musim menerima baby2.. alangkah seronoknya pasangan2 berikut..tahniah sekali lagi...

1 comment:

  1. asyik ziarah org dapat anak je....nta tu bila pulak kami nak pi ziarah anak nta??

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails