Wednesday, January 13, 2010

MMI - Misi Mumtaz Imtihan - Doa2 kan



salam kasih kepada semua sahabat...

bermula 16 jan 2010, sabtu ni, saya akan menduduki exam sem 1 bagi Universiti Al-Azhar.sedara x sedar kini hanya menghitung beberapa detik sahaja lagi.huhu...time mula2 waktu tawaqquf pogram, rasa macam lama je...tp.... skang ni esok lusa dah nak exam...

bagi kuliah tahun 4 kuliah syariah islamiah, sem 1 ni alhamdulillah 4 paper je (sikit je berbanding ngan kuliah usul :p ). 4 subjek iaitu tafsir, bahasa arab (balaghah dan adab nusus), kajian qawaid feqh dan qawaid feqh...

beginilah jadual exam yang bakal saya hadapi :

16 jan (sabtu) - tasir
23 jan (sabtu) - bahasa arab (balaghah dan adab nusus)
26 jan (selasa) - kajian qawaid feqh
30 jan (sabtu) - qawaid feqh

doa2 kan semoga exam kali ini mencapai keputusan yang diharap2kan...(huhu, semoga diberikan keberkatan masa dalam mengulangkaji pelajaran)..

3 comments:

  1. Salam..

    Semoga Allah merahmatimu dan memberikan segala kebaikan dunia dan akhirat kepadamu..

    (",).

    Wassalam..

    ReplyDelete
  2. salam...

    ngaji lek lok abe...jgn dok angau2 plak. Nta tu orang hebat. Gunakan masa yg ada untuk memajukan agama islam

    ReplyDelete
  3. syukran..doa2 kan la ye...
    to ust shah : ust shah lagi power..hehe...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails